Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

      I.         Az adatkezelő neve és elérhetőségei

Neve: Szilvási Gabriella EV.

Székhelye/levelezési címe 2131 Göd, Palczer János utca

Adószáma: 68131304-1-33

Cégjegyzékszáma: 51274542

Ügyfélszolgálati e-mail címe: info@softskillakademia.hu

Telefonszáma: +36-70 455 67 69

Honlap címe: www.thewholenesswork.hu

Neve: Havasi Krisztina Katalin E.V.

Székhelye/levelezési címe: 1015 Budapest, Hattyú utca 10/b

Adószáma: 56538340-1-41

Nyilvántartási száma: 55194442

Ügyfélszolgálati email címe: kriszti.havasi@thewholenesswork.hu

Telefonszáma: +36 70 4088 757

Honlap címe: www.thewholenesswork.hu

    II.         Az adatkezelés célja és jogalapja

Jelen tájékoztató célja, hogy bemutassa a Soft Skill Akadémia és a thewholenesswork.hu honlapjára érkező látogatók számára, hogy az oldalon milyen adatokat kezelünk és milyen formában tesszük mindezt. 

1.    Hírlevél/eDM feliratkozás

Jelen oldalon található hírlevél feliratkozási űrlap/űrlapok célja, hogy a honlap látogatója – saját kezdeményezése alapján –tájékoztatásokat, ajánlatokat kaphasson a Soft Skill Akadémia és a thewholenesswork.hu egyéni és csoportos coaching folyamatairól, tréningjeiről és rendezvényeiről. A hírlevelek tartalmazzák a vállalkozás nevét, elérhetőségét, ezért reklámnak minősülnek.

A regisztráció során az oldal látogatója keresztnevét, vezetéknevét és e-mail címét adja meg. Az e-mail cím a tájékoztató megadásához szükséges és elégséges. A megadott adatokat  hozzájárulás alapján kezeljük.

  1. Regisztrációs űrlap

Jelen oldalon található regisztrációs űrlap célja, hogy a honlap látogatói jelezhessék részvételi szándékukat a thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia nyílt estjei, konferenciái, szemináriumai és egyéb rendezvényei kapcsán. Az űrlapon név és e-mail cím megadását kérjük. A név a jelentkező azonosításához, az e-mail cím pedig a kapcsolattartáshoz szükséges és elégséges. A megadott adatokat  hozzájárulás alapján kezeljük.

  1. Jelentkezési űrlap

Jelen oldalon található jelentkezési űrlap célja, hogy a honlap látogatói jelezhessék részvételi szándékukat a thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia tanfolyamai kapcsán. Az űrlapon név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím, születési hely és év,  lakó- és tartózkodási hely irányítószáma, állampolgárság, iskolai végzettség, foglalkozás megadását kérjük. A fentiek közül a név az azonosításhoz, az e-mail cím és a telefonszám a kapcsolattartáshoz, a számlázási cím a kapcsolódó számla kiállításához (amelyre jogszabály kötelez bennünket),  a lakóhely irányítószáma, a születési hely és év, az állampolgárság, az iskolai végzettség és a foglalkozás a törvény által előírt statisztikai adatszolgáltatáshoz szükséges. Az adatszolgáltatási kötelezettség kizárólag a tanfolyami résztvevőkre vonatkozik.

A megadott adatokat  hozzájárulás alapján kezeljük.

4.    Blog hozzászólások

A blogon beérkező hozzászólások célja az adott témában beszélgetés indítása a blogot olvasók bevonásával. A blogra történő hozzászólás esetében meg kell adni egy nevet és az e-mail címet. Az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása. Spam ellenőrzés céljából a kommenteket az Akismet szolgáltatása szűri.

5.    Kapcsolatfelvétel telefonon keresztül

Jelen honlapra kihelyezett telefonszám felhívása esetén látni fogjuk a telefonszámodat. A telefonban történő bemutatkozás során a hívó nevét is megismerhetjük. Előbbi mindenképpen szükséges adat, ismeretlen számról kezdeményezett hívást nem fogadunk. A hívó fél hozzájárulása alapján kezeljük ezeket az adatokat, abból a célból, hogy visszahívhassunk, ha épp nem vagyunk telefonközelben. A telefonszámot és hozzá kapcsolódó nevet nem mentjük el.

6.    Facebook oldal

Online kapcsolatfelvételi lehetőség, hírekhez való hozzászólás, véleménynyilvánítás biztosítása, vállalkozás reklámozása, potenciális ügyfelek szerzése céljából üzemeltetett Facebook oldalalunkon is találkozunk személyes adatokkal (név, hozzászólás), amelyekhez az érintett hozzájárulásával jutunk. Privát üzenetküldésre szintén van lehetőség, ebben az esetben az üzenetküldő nevét ismerjük be, egyéb adatot facebook üzenetben nem kérünk be, privát üzenetben nincs lehetőség regisztrációra vagy jelentkezésre, kérjük, az üzenet küldőket tájékoztatjuk, hogy erre kizárólag a honlapon található űrlapok kitöltésével van lehetőség.

7.    Sütik („Cookies”)

Jelen weboldalon tett látogatások alkalmával arendszer néhány cookie-t küld a látogató számítógépére, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosíthatóvá válik.

Ezen cookie-k felhasználása a következő: A böngésző programok ezen cookie-k segítségével tárolják, a Soft Skill Akadémia és a thewholenesswork.hu webhelyén tett látogatásait, a weboldalon történt tevékenységek állapotait az oldal működése illetve a felhasználói élmény fokozása érdekében.

Alkalmazott cookie-k (sütik):

– felhasználó (oldal látogató) által rögzített adatokat tároló sütik

– felhasználóközpontú munkamenet-sütik

– multimédia-lejátszó munkamenet-sütik

– a felhasználói felület testre szabását segítő munkamenet-sütik

A felhasználók az internetes böngészők adatvédelmi beállításainál kapcsolhatják ki és be a cookie kezelést. A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt a cookie-k tiltásával vagy kikapcsolásával kapcsolatosan.

A weboldalon található, más által üzemeltetett oldalakra navigáló linkekre kattintva a látogató a weboldalt elhagyja, átlép a hivatkozott oldalakra, és adatainak kezelése attól fogva azon oldal tulajdonosa által történik. (A folyamat a böngészőprogram címsorában kísérhető figyelemmel.)

 

III. Adott esetben az adatkezelő vagy harmadik fél jogos érdeke

Üzleti partnereim, üzlettársaim vezetőinek vagy kapcsolattartóinak elérhetőségi adatait és nevét jogos érdek alapján kezelem. Üzleti partnerek alatt azokat a személyeket értem, akikkel együtt dolgozom egy-egy munkafolyamat során, pl. megbízó nagy cég képviselője, aki a konkrét munkákra megbízást, utasítást ad, vagy nyomda, amely szakmai anyagaimat nyomtatja, a programozó, aki a webes munkák során segít stb.

Ezeket a személyes adatokat hosszú évekre visszanyúló, korábbi levelezéseink, találkozásaink során maguktól az érintettektől kaptam, a bizalmas kezelésről már meggyőződhettek az érintettek.

Mégis elvégeztem a személyes adatok jogszerű kezeléséhez nélkülözhetetlen érdekmérlegelési tesztet, ezt igény szerint megtekinthetik partereim. A tiltakozási jogot minden partneremnek biztosítom.

IV. Adott esetben a személyes adatok címzettjei, illetve a címzettek kategóriái.

Az adatokat elsődlegesen a thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia belső munkatársai jogosultak megismerni, harmadik személyek részére nem adják át és nem teszik közzé.

Az informatikai rendszer üzemeltetése körében a Soft skill Akadémia adatfeldolgozót (pl. rendszerüzemeltető) vesz igénybe.

Tárhelyszolgáltatás:

  • Cégnév: Magyar Hosting Kft.
  • Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

(Hozzáférés a honlap teljes tartalmához, saját domaines email címre érkező emailek tárolása.)

Számlázás:

Számlázz.hu – KBOSS.hu Kft., 1031 Budapest, Záhony utca 7/C.

Email: info@szamlazz.hu

Tel: +36-30-35-44-789 (automata tájékoztatás)

(Hozzáférés a kiállított számlákhoz.)

Hírlevél feliratkozás:

  • UAB MailerLite
  • Address: J. Basanavičiaus g. 15, Vilnius, Lithuania
  • Registration: 302942057
  • VAT code: LT10000744851

Adatkezelési tájékoztató: https://www.mailerlite.com/legal/data-processing-agreement

(Hozzáférés a feliratkozó nevéhez, email címéhez.)

Könyvelési szolgáltatás:

Marketing szolgáltatás:

Facebook oldal:

Facebook Inc.

Menlo Park, California, USA

Adatkezelési tájékoztató: https://www.facebook.com/about/privacy/update

(Hozzáférés a felhasználó nevéhez, kommentjéhez.)

Facebook pixel:

Facebook Inc.

Menlo Park, California, USA

(Hozzáférés a HTTP-fejléchez [IP cím, oldal helye, átirányító, felhasználói ügynök], képpont azonosító, Facebook cookie.)

Google Analytics:

Google Inc., Mountain View, California, USA

(Hozzáférés a honlap látogatóinak anonimizált, személyhez nem köthető IP címéhez.)

Pinterest megosztás gomb:

Pinterest-Europe Ltd., Palmerston House, 2nd Floor, Fenian Street, Dublin 2, Írország

Adatkezelési tájékoztató:: https://policy.pinterest.com/hu/privacy-policy

(Hozzáférés a látogatás adataihoz.)

V. Harmadik országgal vagy nemzetközi szervezettel összefüggő információk

Egyedüli harmadik ország, amelybe adattovábbítás történik, az Amerikai Egyesült Államok. Az USA-val megfelelőségi határozat született 2016. július 12-én (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu/eu-us-privacy-shield_en), amelyet a Google (https://policies.google.com/privacy/frameworks), a Facebook (https://www.facebook.com/about/privacyshield) és a Pinterest (https://policy.pinterest.com/hu/privacy-policy) is betart. Az Automattic szerződésbeni záradék révén felel meg a GDPR-nek (https://automattic.com/privacy/).

VI. A tárolás időtartama

Hírlevél feliratkozás esetén

Az adatkezelés a hírlevélről való leiratkozásig történik. A leiratkozás a hírlevélben található „Leiratkozás” gomb vagy link megnyomásával lehetséges. Emellett lehetőség van e-mailben is kérni a regisztráció törlését, melyet 3 munkanapon belül teljesítünk

Regisztráció esetén

A rendezvények lebonyolítása után az adatokat – a cél megvalósulására tekintettel – töröljük. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerünk 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

Jelentkezés esetén

Az adatokat ebben a körben a tanfolyam, tréning lebonyolítása után 5 évig tároljuk. Ettől függetlenül a jelentkezők bármikor e-mailben kérhetik a regisztrációjuk törlését, melyet legfeljebb 3 munkanapon belül teljesítünk. A képzési rendszerük 3.4 pont szerinti ügyfél adatbázisában történő adatkezeléshez az érintettektől külön erre szolgáló hozzájárulást kérünk.

Blogon beérkezett kommentek (név, email cím, hozzászólás) – törlési kérelemig.

Facebook oldal (név, hozzászólás) – oldal törléséig, érintett általi oldalkedvelés visszavonásáig, érintett törlési műveletéig

Számlázási név és cím – jogszabályban előírt ideig, egyéni vállalkozók esetében tárgyév + 5 év

Weboldal karbantartási munkák (pl. biztonsági mentés tárolása) – szerződés fennállásáig.

Üzleti partnerek adatai (név, e-mail cím, telefonszám) – üzleti kapcsolat fennálltáig, törlési kérelemig.

weboldalról érkező sütik – sütik érvényességi idejéig, ill. amíg a felhasználó nem törli a böngészőjéből azokat.

GA látogatottsági statisztika – 26 hónap.

VII. Érintetti jogok

Az érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia által kezelt személyes adatairól, továbbá bármikor kérheti azok helyesbítését, módosítását, megváltoztatását, korlátozását vagy törlését.

A thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia rendezvényeinek résztvevője tiltakozhat a személyes adatai kezelése ellen.

A thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia az ügyfél kérésére további tájékoztatást ad az ügyfélre vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. A thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban a megadott e-mail címre küldi el a kért tájékoztatást.

Az automatizált módon történő adatok kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződéses jogalap, ügyfelem/megbízóm/a weboldal látogatója jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa rendelkezésemre bocsátott személyes adatait tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa, amennyiben ez technikailag megvalósítható.

IV. A hozzájárulás bármely időpontban történő visszavonása

Hozzájáruláson alapulnak alábbi adatkezeléseink (lásd fentieket):

  • honlap regisztrációs űrlapján ketesztül történő regisztráció
  • Honlap jelentkezés űrlapján történő tanfolyamra való jelentkezés
  • reklámot is tartalmazó hírlevél küldése
  • Facebook oldal üzemeltetése
  • blogon történő hozzászólás
  • látogatottsági statisztika készítése
  • telefonon történő kapcsolatfelvétel

A hozzájárulás bármikor visszavonható, ugyanolyan egyszerű módon, ahogy annak a megadása történt. A regisztráció törlését az ügyfelek a „kapcsolat” menüponton keresztül, vagy az info@softskillademia.hu e-mail címre küldött levélben kérhetik. A kérelmet a lehető legrövidebb idő alatt, de legfeljebb 15 napon belül teljesítjük.

Hírlevél esetén  a hírlevél végén elhelyezett leiratkozás linkre kattintással vonható vissza a hozzájárulás.

Facebook oldal esetén visszavonható az oldal lájkolásának megszüntetésével, privát üzenet és komment esetén annak törlésével..

A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelés jogszerűnek számít.

VII. Panasztétel, bírósághoz fordulás

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén beadvánnyal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz

posta cím:1363  Budapest, Pf.: 9.
cím:1055  Budapest, Falk Miksa utca 9-11
Telefon:+36 (1) 391-1400
Fax:+36 (1) 391-1410
E-mail:ugyfelszolgalat@naih.hu
URLhttps://naih.hu

Az érintett az adatainak kezelésével kapcsolatos sérelem esetén bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. A pert az érintett – választása szerint – a lakóhelye vagy tartózkodási helye szerint illetékes bíróság előtt is megindíthatja.

VIII. Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást

Mivel nem végzünk automatizált döntéshozatalt és profilalkotást, ezért ezt az alapjogot biztosítani nem tudjuk.

IX. Az adatbiztonságról

A thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia, illetve tevékenységi körében az adatfeldolgozó minden esetben gondoskodnak az adatok biztonságáról. Megteszünk minden olyan technikai és szervezési intézkedést, melyek az adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. A törvényi előírásoknak megfelelően megfelelő intézkedéseket tettünk az adatok védelmére, így különösen a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen.

X. Egyebek, záró rendelkezések

A más oldalon megadott személyes adatok, vagy más oldalak üzemeltetői rendszerében képződő, vagy a mások által gyűjtött technikai adatok kezeléséért a Soft Skill Akadémia felelősséget nem vállal.

Amennyiben a látogató szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg annak írásos hozzájárulása nélkül, és a weboldal használata során azzal bármilyen módon kárt okozott vagy visszaél, a thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia jogosult a látogatóval szembeni kártérítés érvényesítésére. A thewholenesswork.hu és a Soft Skill Akadémia ilyen esetben minden tőle telhető tájékoztatást és segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.