Néhány élmény és gondolat azoktól, akik már dolgoztak velünk és tapasztalták a Wholeness folyamatok hatásait. 

„Biztonságos, megtartó környezet, folyamatos figyelem, meglepőek voltak a testi reakcióim. Magabiztosabb és tudatosabb lettem. Nagyon dinamikus, gyors eredményeket és változást előidéző módszer.” 

– Viola –

 „Gabival volt alkalmam a Wholeness megtapasztalására. Egyetlen ülésen sokkal többet haladtunk, mint amennyit előzetesen elképzeltem, pedig egy számomra igen nehéz és fájó témán dolgoztunk. Gyorsan jutottunk mélyre, és hosszú távon elkísért az a nyugodt elfogadás, amit már az ülésen megtapasztaltam. Gabi értő és megtartó figyelme, valamint átfogó szakmai tudása még teljesebbé teszi ezt az amúgy is nagyszerű módszert. Csodálatosan hatékony, mindenkinek jó szívvel ajánlom!” 

– Kovács Judit Erzsébet, PegazusCoaching –

„Kellemesen, izgatottan, kíváncsian, meghitten (éreztem magam). Megnyugodtam, sikerült kiüresednem, elengednem, ami éppen felzaklatott. De ez minden alkalommal más és más, mert egy másik alkalom után például tele voltam tett erővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában. Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek. Lehet “felelősséget hárítani”, mert nem nekem kell vért izzadva kitalálnom a módját, hogy milyen szartól kell megszabadulnom, majd azt több órás melóval kiírni, meg a stb, hanem rábízhatom arra, aki a kezelést csinálja. Nekem csak annyi a dolgom, hogy a testemre figyeljek, kövessem az útmutatásait és vizualizáljak. Mindenkinek szívből ajánlom, aki már valaha is dolgozott magán és tudja, mekkora szívás megszabadulni/ átprogramozni valamit valami kívánatosabbra. Ezzel a módszerrel fénysebességgel lehet haladni a bármilyen más módszerekhez képest! A coachot (Krisztit) pedig azoknak ajánlom, akiknek szükségük van egy kedves, odafigyelő, a dolgok mögé látó, szeretetteljes, csodálatos ember támogatására ebben a fantasztikusan izgalmas és megható folyamatban. És mindenkinek, aki szeretné ezt a módszert egy biztonságos, szeretetteljes, ítéletektől mentes, megtartó légkörben átélni újra és újra.”

– Gábor Nikolett –

„A folyamat során voltak feszültebb pillanatok, különösen a testi, sötét blokkoknál. Ahogy haladtunk “felfelé” és kikerültem a fizikaiból, úgy lettem egyre nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb. Ezt az érzetet a folyamat végére teljesen sikerült átélnem, befogadnom. Közvetlenül utána kiegyensúlyozottnak éreztem magam, megnyugodtam. Volt olyan, amikor pár napra rá úgy éreztem, hogy jönnek fel olyan régi élmények, amikről már azt hittem, hogy régen elengedtem őket. Ez okozott némi feszültséget, de azt hiszem sok dolgot sikerült tényleg elengednem. A legutóbbi során sok rész épült be/vissza, utána sokkal magabiztosabbnak éreztem és érzem is magam és azt hiszem, az eddigi mintáim is változtak, pl. asszertivitás, nem megyek bele bizonyos emberekkel parttalan vitákba, mint eddig, hanem sokkal nyugodtabban, de kimondom, amit szeretnék és amit nem, nincsenek felesleges, hangos viták. Feltétlenül ajánlom a módszert és Krisztit, az engem vezető coach-ot is. Maga a módszert azért is tartom jónak, mert gyengéden hoz változást. Alapvetően jó dolognak tartom, ha mélyen megdolgozunk bizonyos problémákat, kimondjuk és elengedjük őket, de erre nem minden helyzetben és helyzetnél vagyunk képesek. Van úgy, hogy fel sem ismerjük a problémát, vagy, mint nálam, azt hisszük, hogy régen túl vagyunk rajta. Krisztivel nagyon jó volt együtt dolgozni, határozottan és mégis gyengéden vezetett végig, tökéletesen kapcsolódott hozzám és pont akkor és ott kérdezett tőlem, ahol kellett. Maximálisan éreztem a figyelmét a folyamat alatt, segített megértenem, mi is történik. Bármikor dolgoznék vele újra. :-)”

– Anonim –

“Sokkal többet vagyok jelen, a Tudatos Jelenlétemmel a környezetemben. A múltkor, nyitott szemmel csináltam és úgy is működik. Élesebben látsz és hallasz. Sokkal többször figyelek arra, hogy jó akkor most álljunk meg egy pillanatra, legyünk tudatosan jelen és akkor, hogy néz ki ez a szituáció úgy. És ezt tényleg be lehet húzni bárikor, bármilyen állapotban.

Egy módszer, ami gyökeresen megváltoztatja az életed! Azoknak való, akik tudnak és akarnak foglalkozni magukkal. Azt mondanám, hogy a saját maguk és a környezetük fejlesztése érdekében jöjjenek el.

Ugye a világbéke elcsépelt, de azt gondolom hogyha mindenki ismerné ezt [a Wholeness Work®-öt], és tudatosan használná, vagy tudná tudatosan használni, akkor sokkal kevesebb konfliktus lenne.”

~ Henrik a Wholeness I-III. workshopról ~

“A folyamat után, mint egy röntgen láttam a teret, az embereket. Minden kiélesedett, mentálisan és vizuálisan. Stabilabban tartottam a hajót, mint addig bármikor.”

~ Kriszti a Wholeness folyamatról ~

“A Wholeness egy olyan technika, ami fájdalommentesen segít feltérképezni a belső világod, és olyan módon tud harmóniába hozni, hogy nincsen semmi kirekesztve.”

~ Daróczi Kata, tréner, masszőr, aromaterapeuta a Wholeness I-III. workshopról ~

“Amiért tetszik a Wholeness, az a gyorsasága, egyszerűsége és az a mérhetetlen nagy szeretet és megengedés, amit közben tapasztalok.

Nem kell gondolkozzam azon, hogy vajon ki, miért, hol, mikor tett vagy nem tett valamit, ami nekem így vagy úgy esett és amiért én most viselkedem valahogyan, ha valaki nyomkodja a gombjaimat… Csak arra van szükség, hogy érezzem azt, ahogyan most vagyok. A többin pedig szeretetteljesen, megértően és türelmesen végig vezetnek.

Általában egy folyamat fél óráig tart, de van, ami hamarabb is lezajlik és olyan is, hogy több idő kell rá. Utána van, hogy jobban esik egy kis csendes pihenő, alvás, de olyan is, hogy felpörget és világot váltok. Élvezem mindkettőt és azért is izgalmas, mert nem tudom, hogy mikor mi lesz a vége. Csak azt, hogy bárhogy is alakul, az úgy tökéletes.”

~ Résztvevő a Wholeness I-III. workshopról ~

„A béke és a nyugalom, mindegyik folyamat végén megvolt. És nekem leginkább erre van szükségem. Hogy harmóniát érezzek magam körül, és békét. Minden alkalommal olyan belső békét éreztem, amit még egyetlen eszközzel vagy folyamattal sem. Mintha akadályokat rúgnék le és sokkal könnyedebb lenne tovább haladni, mert azt érzem nem fáj, hogy nem fáj, hogy könnyű a testem, a lelkem, minthogyha le lennének szedve rólam súlyok.”

~ Kata a Wholeness I-II. workshopról ~

“A Wholeness gyakorlása óta érzem azt, hogy nem lépek bele ugyanabba a folyóba kétszer, hanem hogy egy másik rétegben halad az elakadásaimnak a feldolgozása. Sokkal több haladást érzékelek a munkámban önmagammal és az ügyfeleimmel is.”

~ Szilvási Gabriella PCC, Business Coach a Wholeness Work®-ről ~

“Az érzelmek a testünkben különböző változást érnek el és ezek lehetnek feszültségek, amelyek kényelmetlenséget okoznak. Ez lehet egy szégyen, bűntudat, vagy frusztráció, hogy nem érzem jól magam. Ezeken a rossz érzéseken tud változtatni és harmóniát teremteni bennünk.

A Wholeness olyan, mint a víz, ami elmossa a régi állapotokat, elsimítja és új talajt teremt egy másik féle életnek vagy megélésnek.

Egyrészt saját magamon tapasztaltam, hogy hatékony, másrészt pedig az ügyfeleimnél. Van, akinek wow-élménye van ezzel kapcsolatban. Akár egy ülés alatt is meg lehet változtatni egy olyan élményt, aminek a mélyén a „nem vagyok elég jó” érzés dolgozik. Ez azért elég hatékony!”

~ Kovács Márta, coach, életút konzulens a Wholeness Work®-ről ~

“Wholeness-szel dolgoztam egy gyermekkori félelmemen. 30 éven keresztül rettegtem bármilyen vízi járműbe beszállni. Ez egy Wholeness folyamat után eltűnt, és azóta sem tért vissza. A programot, egy 13 km-es kajaktúrát, amit nagyon vártam, minden gond nélkül végig csináltam, de úgy, hogy eszembe sem jutott félni.”

~ Márti a Wholeness I-III. workshopról ~

“A Wholeness új, magasabb szintű minőséget hozott az életembe. Sokkal könnyebben és gyorsabban tudom letenni a terheket és elakadásokat. Oda megy az energiám, ahol valóban szükségem van rá. Az ügyfeleimen is ezt látom – megkönnyebbülést, fellélegzést, amikor kioldódnak a negatív élmények és elakadások.”

~ Havasi Krisztina, Business Coach a Wholeness Work®-ről ~

“Egy csomó sportolónak is ajánlanám a Wholeness-t. Azoknak, akik nagyon sokat edzenek fizikálisan, igénybe veszik a testüket, ami az elmét is lefárasztja. Egy kicsit üljenek le és 15-20 percre merüljenek el ebben. Sokan vannak, aki csinálják, de biztos vagyok benne, hogy sokan közülük csak a testi dologra fókuszálnak. Úgyhogy például nekik is, meg mindenki másnak is.”

~ Bogi, triatlonista, oktató, a Wholeness I. workshopról ~