Rólam

Szilvási Gabriella

PCC

NLP tréner

business coach

a Soft Skill Akadémia alapítója

15 éve dolgozom azon, hogy a változás ne csak nekem, hanem a hozzám fordulóknak is könnyű legyen.

2007 óta foglalkozom személyiségfejlesztéssel. Személyes indíttatásból kezdtem: nem voltam jól. Aztán rátaláltam az NLP-re, azaz a neuro-lingvisztikus programozásra. Azt gondoltam, hogy az NLP gazdag eszköztáránál nem kell több ahhoz, hogy bármilyen elakadást megoldjak – akár saját magamról volt szó, akár az ügyfeleimről.

2010-ben az NLP egyik társ-megalkotójától, John Grindertől vehettem át az NLP Tréner végzettséget igazoló oklevelet. Az eltelt 10+ évben arra törekedtem, hogy az NLP gazdag eszköztárát kreatívan kombináljam akár új, tematikus tréningek létrehozásakor, akár az ügyfeleimmel való munkában.

2017-től az ICF (International Coach Federation) tagjaként dolgozom coachként, és az ICF kompetenciái mentén oktatom az NLP-t coachoknak és segítőknek. Mindeközben pedig folyamatosan képzem magam, most épp pszichológiát hallgatok a KRE-n, és arra törekszem, hogy tudományosan is validált eszközöket adjak a hozzám fordulók kezébe.

A Wholeness Work®-el 2018-ban találkoztam először, amikor megjelent Connirae azonos című könyve. 2020-ban pedig a módszer megalkotójától, Connirae Andreastól kezdtem el megtanulni ezt a transzformatív módszert, ami semmihez sem hasonlít, amivel eddig találkoztam. Lenyűgöz a módszer egyszerűsége, gyorsasága, hatékonysága. Amikor megkérdeztem Connirae-t, hogy szerinte mikor kezdhetném el tanítani a Wholeness Work® módszerét Magyarországon – ő azt felelte, hogy szerinte akár azonnal. Akkor már tudtam, hogy ennek a módszernek a megismertetése a magyar emberekkel éppen annyira a küldetésem része, mint az NLP népszerűsítése és a soft skillek fejlesztése.

Számomra a Wholeness Work® nagy belső utazás, és kapcsolódás valamihez, ami túlmutat rajtam. Már nem elakadásaim vannak, hanem élvezem az élet áramlását. Olyan félelmek, gátak, blokkok oldódak fel bennem, amióta ezzel a módszerrel foglalkozom, amit előtte semmilyen más eszközzel nem sikerült enyhítenem.

A változás nem csak könnyebb lett, de fel is gyorsult. És miközben néha azt érzem, kvantumugrásokban változik az élet, valahol belül egy nagyon stabil iránytűt találtam, ami folyamatosan irányban tart.

Amikor megkérdezik tőlem személyiségfejlesztében jártas kollégák, hogy mégis mi ez a nagy lelkesedés, miközben alig találok értelmes szavakat a módszer leírására, néha azt mondom, hogy olyan ez, mint egy spirituális út, amihez még ayahuasca sem kell. Ezek után Te kipróbálnád?

A tanfolyam sorozat I-IV. szintjeit a Wholeness Work® megalkotójánál, Connirae Andreasnál végeztem el.

Ma már Wholeness Work® trénerként tanítom a módszer I-IV. szintjét.

 

A Wholeness Work® módszerét Te is könnyen elsajátíthatod, és bármely életterületen kikerekítheted a dolgaid. Legyen ez a módszer a Te ultimate varázseszközöd!