Egyéni folyamatokban támogatunk Téged, hogy átformálhasd az életedbe vissza-visszatérő problémákat, elakadásokat és új, hatékony megoldásokat találj. Kialakíthatod azt a fajta jóllétet, ahol egy erőforrásokban gazdag, harmonikus, teljes állapotban lehetsz jelen. Mindezt természetesen, szeretetteljesen és erőkifejtés nélkül.

Az Wholeness alapfolyamattól indulva vezetünk be a gyakorlatokba, biztonságos és megtartó légkörben. Közösen építjük fel a folyamat struktúráját a témádtól függően. Van, akinél már egyetlen alkalom is erőteljes változást idéz elő, és van, akinél lassabban hozza meg az eredményt.

Fontos megjegyeznünk, hogy maga a folyamat és az eredmény mindenkinél egyedi. A Te egyéni belső rendszered felépítésétől függ a haladás tempója. Ezen a ponton pedig bekapcsolódik a saját belső bölcsességed, egyszerűbben: hogy mi az, ami jó Neked.

Ha már több tapasztalatod van a Wholeness Workkel, egy ponton akár a napi rutinod részévé is válhat.

Milyen jótékony hatásokat tapasztalhatsz a folyamatok során?

 • Mély relaxációt és az idegrendszer újrahangolását tapasztalhatod,
 • természetes módon kioldódnak olyan problémák, amelyek addig megoldhatatlannak tűntek,
 • a jóllét és kiegyensúlyozottság növekvő érzése,
 • könnyebben hozzáférünk a természetes bölcsességünkhöz,
 • humorérzékkel, kreatívan és együttérzéssel viszonyulunk önmagunkhoz és a környezetünkhöz.

A folyamatok segítségével egy új életminőséget tapasztalhatsz meg, amiben élvezheted az élet áramlását és benne a saját helyed. Harmóniát teremthetsz önmagadban és azzal ahogy a világban jelen vagy, mindezt könnyedén és természetesen kapcsolódva önmagadhoz és a környezetedhez.

Mi is a Wholeness Work?

Röviden: út a teljesség felé. Egy olyan módszer, amivel gyorsan és könnyedén jön létre egy mély belső kapcsolódás a tudattalanod bölcsességével. A Wholeness Work a probléma, elakadás lenyomatával dolgozik a tudatosság segítségével.

Megtalálható benne az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) módszereinek precizitása, és mégis sokkal mélyebb szinten képes dolgozni. Ha eddig az NLP a „mély struktúrával” foglalkozott, akkor talán a Wholeness Work eléri a „még mélyebb rendszert” is.

Miért más, mint az NLP vagy a Mindfulness?

Az NLP konkrét technikákat, eszközöket alkalmaz, ami gyakran a kognitív – gondolkodó folyamatainkat használja. A Mindfulness pedig a tudatos jelenlétet, a figyelemgyakorlatokat mint cél és eszköz veti be, ugyanakkor a konkrét elakadásokon ez nem mindig segít. Vagy ha segít, akkor sem biztos, hogy gyorsan.

A Wholeness Work konkrét elakadásokkal foglalkozik, amiben a tudatos jelenlét kulcs a megoldáshoz.

Kinek ajánljuk?

 • Neked, aki szeretnél tenni a saját fejlődésedért.
 • Neked, aki útkeresésben vagy, és szeretnéd megtalálni a helyed a világban.
 • Neked, aki a küzdelmek és nehézségek közepette szeretne harmóniát és békét találni önmagában.
 • Neked, aki erőlködés nélkül szeretne hatékony megoldásokat találni.
 • Neked, aki szeretné, hogy a kapcsolataiban teljességben, természetes és a könnyed módon legyen jelen.
 • Neked, aki szeretne energiát és erőt meríteni a mindennapokban.
 • Neked, aki szeretne egy olyan módszert elsajátítani, ami a tudatosságot, a természetes bölcsességet használva juttat el a probléma/elakadás megoldásához.
 • Neked, aki kíváncsi, hogy az NLP és a spirituális tanítások hogyan tudnak együtt működni, miközben lerázhatod magadról az eddigi elakadásaidat.

Kinek nem ajánljuk? Annak, aki nem bízik saját tudattalanjának bölcsességében és akinek elengedhetetlen a mindenkori kontroll megléte.

Referenciák

Itt olvashatsz néhány gondolatot és élménybeszámolót azoktól, akik már tapasztalták az egyéni folyamatok hatásait: Referenciák

Connirae Andreas, a módszer megalkotója a Wholeness folyamatról:

„A Wholeness Work az élet több területén segíti az embereket, több területen, mint eredetileg gondolhattuk volna. Ez azáltal vált lehetségessé, hogy az emberei psziché struktúrájának alapvető aspektusait érinti, olyan szinten, amit eddig nem is tudtunk elérni. Egyszerű, gyengéd és lehetőséget nyit egy sokkal örömtelibb, szeretetteljesebb, kreatívabb és teljesebb élethez.”

„Annak a jóllétnek az érzése, ami ebből a folyamatból megérkezik hozzád, nem kötődik sem a sikerhez, sem a megfelelő kapcsolat meglétéhez. És mégis, mikor ebből a fajta egyedi jóllét érzéséből éljük a napjainkat, az élet hajlamos jobban alakulni. Természetesebb módon veszünk részt a világ mozgásában …”

Kedvezmények

Ha részt veszel nálunk egy egyéni Wholeness ülésen és 2021. október 31-ig jelentkezel a Wholeness workshop mind a három szintjére, akkor ennek az egyéni alkalomnak az árát levonjuk a workshop árából. (Így 180.000 Ft helyett 154.000 Ft a három workshop összesen.) A workshopokról itt olvashatsz bővebben: Wholeness workshopok


A módszer fizikai és szellemi szinten tapasztalt sikerei mellett ugyanakkor felelős segítőként fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a Wholeness Work nem helyettesíti a szakorvosi kezelést, így aki egészségügyi vagy mentális problémával küzd, az konzultáljon kezelőorvosával!