Technikai részletek

Időpontok

 • Műhely: 2022. január 19-20. és január 26-27. – Vezetett gyakorlás: január 23. és január 30.

Részvételi díj: 65.000 Ft (aam)

Helyszín

 • Online – Zoom Meeting

Tartalom

 • 4×3 óra online, élő, csoportos coaching. Mindegyik napon: 17:00-20:00
 • Jegyzet és munkalapok
 • Zárt Facebook csoport
 • 2 vezetett gyakorlati alkalom (Zoom). Mindegyik napon: 18:00-19:30

Fontos: A workshopok egymásra épülnek! A második (II.) szintre való jelentkezés előfeltétele, hogy ezen a bevezető Wholeness I. workshopon részt veszel.

Kedvezmények

 • Két workshop – I. szint & II. szint együtt: 130.000 Ft
 • Mindhárom workshop – I. szint – II. szintIII. szint együtt: 180.000 Ft
 • Ajánlás: ha elhozod egy barátod, a következő szintű workshopból 5.000 Ft kedvezményt kapsz.

A Wholeness work® 1-es szintje bevezetést nyújt a Wholeness módszerbe. Ebben a csoportos coaching foglalkozásban megfigyelheted, hogyan oldhatod fel lépésről lépésre azt, amit hétköznapi értelemben „egónak” nevezünk. A folyamat nyomán jelentkező élmények széles skálán mozognak, a legátlagosabbtól egészen a mély átalakulásig, vagy akár az életformaváltásig. Van, akinél már egyetlen folyamat is mély és erőteljes változást idéz elő.

A gyakorlatok közben felfedezheted, hogyan lehet gyengéden átformálni az életedben vissza-visszatérő problémákat és új, hatékony megoldásokat találhatsz. Akár a napi rutinod részévé is válhat és kialakíthatod azt a fajta jóllétet, ahol egy erőforrásokban gazdag, harmonikus, teljes állapotban lehetsz jelen. Mindezt gyengéden, természetesen, szeretetteljesen és erőkifejtés nélkül.

A Wholeness Work a probléma, elakadás lenyomatával dolgozik a tudatosság (Awareness) segítségével. Többet nyújt, mint az eddig megszokott meditációs módszerek és figyelemgyakorlatok. Megtalálható benne az NLP (neuro-lingvisztikus programozás) módszereinek precizitása, és mégis sokkal mélyebb szinten képes dolgozni. Ha eddig az NLP a tudatos és tudattalan „mély struktúráival” foglalkozott, akkor talán a Wholeness Work eléri a „még mélyebb rendszert” is.

Könnyen elsajátítható a módszer, nem kell hozzá semmilyen előképzettség. A gyakorlatokat alkalmazhatod magadon, vagy segítő szakmádban ügyfeleiddel is.

Mielőtt másokat vezetnél végig a folyamaton, javasoljuk, hogy előbb pár hónapig, önmagadon kezdd alkalmazni a módszert, hogy egyéni tapasztalásaid nyomán is magabiztosan tudd vezetni a folyamatot.

Az első, bevezető Wholeness I. workshop után még további két szinten ismerkedhetsz meg a haladó Wholeness folyamatokkal. A workshopok tematikája egymásra épül!

Milyen jótékony hatásai vannak a folyamatnak?

 • mély relaxációt és az idegrendszer újrahangolását tapasztalhatod,
 • megtanulhatod hogyan legyél jelen, az „itt és most”-ban,
 • természetes módon kioldódnak olyan problémák, amelyek addig megoldhatatlannak tűntek,
 • finomhangolhatod az érzékeidet és az érzékelési csatornáidat, tudatosabbá válhatsz a tested jelzéseire,
 • fejlesztheted a koncentrációd, mindezt természetesen, erőlködés nélkül,
 • építheted az önbizalmad,
 • csökkentheted reaktivitásod a stresszes, feszült helyzetekre,
 • átformálhatod a negatív érzéseket, és pozitív attitűdöt alakíthatsz ki a napjaidban,
 • a jóllét és kiegyensúlyozottság növekvő érzését tapasztalhatod,
 • könnyebben hozzáférhetsz a természetes bölcsességedhez, és saját megoldásaidhoz,
 • humorérzékkel, kreatívan és együttérzéssel viszonyulhatsz önmagadhoz és a környezetedhez.

A folyamatok segítségével egy új életminőséget tapasztalhatsz meg, amiben élvezheted az élet áramlását és benne a saját helyed. Harmóniát teremthetsz önmagadban és azzal ahogy a világban jelen vagy, mindezt könnyedén és természetesen kapcsolódva önmagadhoz és a környezetedhez.

Milyen témákat érintünk ebben a műhelymunkában?

 • Alapfogalmak, bevezető gyakorlatok és a Wholeness meditáció folyamata – új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp, hogyan használd a Wholeness folyamatot a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat. Azok számára is hasznos lehet, akiknek eddig talán nehezen ment a meditatív állapot elérése vagy megtartása.
 • Wholeness Alapfolyamat – Problémák, nehéz helyzetek és negatív élmények átformálására. Erőteljes folyamat, amelyet a nyomasztó érzések feloldásától, egy helyzet/esemény miatti csalódottság vagy bosszankodás feloldásán át, egészen az energiahiányos (pl. “semmihez sincs kedvem”) állapot megszüntetésig nagyon széles skálán használhatsz.
 • Belső autoritás visszaszerzése folyamat. Nagyon mély változást lehet elérni olyan témákban, mint a szégyen, bűntudat érzése, és még sok más területen, ahol valamilyen külső és/vagy belső szabályrendszernek való megfelelésnek, alá-fölérendeltségnek van szerepe. Egyes egészségügyi problémák esetében is hasznos lehet. Az énképeden, önmagad elfogadásán is tudsz dolgozni ezzel a gyakorlattal.
 • Hiányok integrációja folyamat – fontos, amikor szükséget, veszteséget, gyászt, vagy valamiféle hiányt élünk meg. Ha nagyon szeretnél elérni, megkapni valamit, vágysz valamire, ami fontos neked, annak eléréséhez is segítséget nyújthat. A motiváció pozitív irányú átformálását is lehetővé teszi, hogy görcsök nélkül tudj haladni a terveid megvalósítása felé.

Milyen hatásai vannak még? “…tele voltam tetterővel és úgy éreztem, enyém az egész világ, bármire képes vagyok és azt félelmet nem ismerve, meg is tudom csinálni. Nagy általánosságban azt vettem észre, hogy minden alkalom után egyre magabiztosabbá válok és egyre jobban szeretem magam. Egyre inkább azzá válok, aki valójában vagyok, képes vagyok birtokolni és használni azt az ősi erőt, amivel rendelkezem, de eddig féltem tőle vagy nem is voltam tudatában. Mintha bele nőnék a saját bundámba/ szerepembe. Sokkal gyorsabb maga a folyamat és a hatása azonnal érezhető. Nem csak arra a területre hat, amin épp dolgoztunk, hanem minden területére az életemnek.”

Itt olvashatsz néhány további gondolatot és élménybeszámolót azoktól, akik már tapasztalták a folyamatok hatásait: Referenciák

A módszer fizikai és szellemi szinten tapasztalt sikerei mellett ugyanakkor felelős segítőként fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a Wholeness Work nem helyettesíti a szakorvosi kezelést, így aki egészségügyi vagy mentális problémával küzd, az konzultáljon kezelőorvosával!