Az I. szinten és a II. szinten tanultakra és élményekre építve tovább gazdagítjuk ezt a tudást. Még tovább finomíthatod az eddigi folyamatokat, és megtanulhatod hogyan variálhatod az egyes gyakorlatokat, miközben az élmények lenyomatainak legmélyebb struktúráival dolgozhatsz. A III. szint elvégzése után lehetőséged van részt venni a mentoring programunkban is.

Milyen témákat érintünk ebben a műhelymunkában?

 • Reakciók és érzelmi válaszok integrációja – a folyamatok során tapasztalhattad, hogy olykor felbukkannak reakciók egy-egy lépésnél. Megtanulhatod hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, hogy a Tudatos Jelenlétbe való integráció még teljesebb legyen. Hasznosnak fogod találni mikor magadat vagy másokat vezetsz a folyamatban.
 • Polaritások – az ellentétekkel, polaritásokkal való munka. Ha van egy negatív pólus akkor, kell lennie egy pozitív oldalnak is. Gondolhatsz itt a yin/yang szimbólumra, a két ellentét adja ki az a teljes egészet. Kettős érzések, kétértelmű helyzetekben lehet a segítségedre ez a folyamat.
 • Megküzdési stratégiák felfedezése, integrálása. – Helyzetekben, amikor az egyik pillanatban még minden rendben volt, de a következőben már felborult benned az egyensúly.
 • Wholeness álomfolyamat – hogyan használhatod az álmokat a tudattalan folyamatok mélyszintű integrációjához. Az álmokban tudattalanunkból megjelenő képek segítségével dolgozunk az élményeink feloldásán. Ezek az álmok lehetnek egyszeri negatív vagy pozitív töltetűek, vagy akár visszatérő álmok is. A nyomasztó álmok keltette érzéseket is fel tudod oldani.
 • A „hol állok” folyamat finomhangolása – a II. szinten tanult rész, az erőforrásokban gazdag hely felfedezésének folytatása: még mélyebb változás és integráció, az érzékelési csatornák felfedezése.
 • A játszmák – hogy formáljuk át és oldjuk ki a tudatos és tudattalan játszmáinkat. Az évek során már kisgyermekként megtanultuk, ahhoz, hogy elérjünk vagy megkapjunk valamit, bizonyos dolgokat meg kell tennünk. Ez a végkifejlet, a játszma nyeresége, lehet érzelmi vagy akár tárgyi is. (Lásd a tranzakcióanalízis elméletét, Eric Berne nyomán az „Emberi játszmákat”.) Alkalmazhatod ezt a folyamatot olyan helyzetekben is, amikor védekezésre kényszerülsz, meg akarsz győzni valakit az igazadról, vagy csalódott vagy egy válaszban, amit egy helyzetben kaptál – mondhatnánk, „a játék kimenetele nem úgy alakult, ahogy vártad”.

Technikai részletek

Időpontok

 • Műhely: 2022. március 1-2. és március 8-9. – Vezetett gyakorlás: 2022. március 6. és március 13.

Részvételi díj: 75.000 Ft (aam)

Helyszín

 • Online – Zoom Meeting

Tartalom

 • 4×3 óra online, élő, csoportos coaching. Mindegyik napon: 17:00-20:00
 • Jegyzet és munkalapok
 • Zárt Facebook csoport
 • 2 vezetett gyakorlati alkalom (Zoom). Mindegyik napon: 18:00-19:30

Fontos: A workshopok egymásra épülnek! A harmadik (III.) szintre való jelentkezés előfeltétele, hogy a Wholeness I. szintű és II. szintű workshopokon részt vettél.

Kedvezmények

 • Mindhárom workshop – I. szintII. szint – III. szint együtt: 180.000 Ft
 • Ha részt veszel nálunk egy egyéni Wholeness ülésen és 2021. október 30-ig jelentkezel mind a három szintre, akkor ennek az egyéni alkalomnak az árát levonjuk a workshop árából. (Így 180.000 Ft helyett 154.000 Ft a három workshop összesen.)

A módszer fizikai és szellemi szinten tapasztalt sikerei mellett ugyanakkor felelős segítőként fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy a Wholeness Work nem helyettesíti a szakorvosi kezelést, így aki egészségügyi vagy mentális problémával küzd, az konzultáljon kezelőorvosával!